Zeelandiashow

Voor de catalogus klik hier: catalogus 2018

KPS Zeelandia hoopt op 14 en 15 december 2018 haar jaarlijkse Zeelandia-kleindierenshow te houden. Er zullen zo’n 500 dieren geshowd worden. Vele rassen van konijnen, cavia’s, hoenders, dwerghoenders, watervogels, siervogels en sierduiven zullen er te zien zijn van klein tot groot. Zo zijn er bij de konijnen de grote Vlaamse reuzen van 8 kg, maar ook de kleine kleurdwergen van 1 kg en alles daartussen. Bij de hoenders zijn bijvoorbeeld de grote Brahma’s, maar ook het kleinste kippenrasje, de Serama, te bewonderen. Deze kleine hoenders, die vanwege hun geringe formaat vaak vergeleken worden met een frisdrankblikje, wegen ongeveer 340 gram. Ook zorgen de Hollandse kwaker eendjes voor een gezellig concert, tezamen met het hanengekraai en het koeren van de duiven. Daarnaast is er de inmiddels bekende dierenknuffeltafel, met los op de tafel verschillende kippen, konijnen, cavia’s en natuurlijk niet te vergeten de Hollandse kwakers.  De tentoonstelling is voor het publiek gratis(!) toegankelijk en geopend op vrijdag 14 december vanaf 9:00 uur tot 21:00 uur en zaterdag 15 december van 9:00 uur tot 16:00 uur. Tevens gratis parkeergelegenheid. U kunt tussen de mooie dieren komen genieten onder het genot van een kopje koffie/thee en wat lekkers en ook aan de kinderen is gedacht. Daarnaast is er ook een minimarkt! Kortom, een mooi uitje met het hele gezin.

Het adres is Dijkwelseweg 38/A in Kapelle. Het tentoonstellingsverbod voor risicogevogelte is opgeheven, waardoor we nu weer een volledige show hopen te kunnen voeren!

 

Voor verdere informatie mail naar kps.zeelandia@gmail.com, kijk op kps.zeelandia facebook of bel naar Erik Schrijver 06-22736063