Zeelandiashow 2021

Voor de Zeelandiashow 2021 zijn totaal 326 dieren ingeschreven:

162 konijnen, 45 cavia’s en 119 sierduiven

Vanwege de huidige corona-maatregelen kan er dit jaar helaas ook weer geen tentoonstelling plaatsvinden waarbij u de dieren kunt komen bewonderen. Om de inzenders wel de gelegenheid te geven hun dieren te laten beoordelen hebben we het concept aangepast. De Zeelandiashow 2021 wordt dit jaar gehouden achter gesloten deuren. De inzenders brengen de dieren op woensdag en daar worden ze op donderdag gekeurd door verschillende erkende keurmeesters, waarna de dieren aan het eind van de dag weer opgehaald zullen worden. De catalogus en de eventueel gewonnen prijzen, zullen naderhand uitgereikt/ verzonden worden. We begrijpen dat het niet de meest ideale omstandigheden zijn, maar we willen als bestuur toch graag de inzenders de gelegenheid geven hun dieren te laten keuren door een erkende keurmeester, zodat je weet wat je in je stal hebt.

We hopen u allen volgend jaar weer te zien op de ZEELANDIA SHOW 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *